Portfolio

Hieronder zal ik uitleggen wat ik gemaakt heb voor mijn klanten en foto’s laten zien van logo’s visitekaartjes, flyers, 

EPS VEENENDAAL

Wat leuk, zo heb ik een hele leuke actie lopen met visitekaartjes. Babette van EPS Veenendaal benaderde mij en wilde graag een heel nieuw ontwerp voor visitekaartjes en deze wilde ze ook wel heel graag laten drukken.

Beautiful Memories Events

Bea van Beautiful Memories Events benaderde mij een poosje geleden. Ze wilde graag stickers en A7 kaartjes laten ontwerpen en drukken. Wauw! Wat zijn de kaartjes en stickers mooi geworden. Ze was zo enthousiast dat ze ook meteen visitekaartjes en flyers/kaarten wilden laten drukken. We hebben voor A6 kaarten gekozen. Stijlvol en net even wat eleganter dan wat dunnere flyers. De kaarten zijn maar op 350gr gedrukt.  

LABELZEEV

Een poosje terug had ik ook een hele leuke actie lopen met flyers. Daar werd door velen heel goed op gereageerd en heb ik al veel mooie flyers mogen ontwerpen en drukken. Zo werd ik ook benaderd door Prescilla van LabelZeev. Voor haar mocht ik een flyer en een visitekaartje ontwerpen en laten drukken. Maar ik mocht ook haar website een Boost geven en heeft ze de webshopbooster via de de webshop aangeschaft en ben ik met veel plezier aan de slag gegaan.

LEUKE FRUTSELS

Voor leuke Frutsels mocht ik de hele huisstijl ontwerpen. Van logo tot visitekaartje en flyers en het drukken daarvan. Daarna had ze de smaak te pakken want ook haar website mocht ik een make-over geven.

MEESZ

Toen de Flyer actie en daarna de visitekaartjes actie begon bedacht Helise zich geen seconde en stuurde ze me al gauw een bericht via Instagram. Graag wilde ze dat ik flyers en visitekaartjes voor haar ging ontwerpen en drukken. Zijn het geen plaatjes geworden. Zo mooi deze kleuren bij elkaar.