Mijn werk

by Esvadesign

Onwijs blij met Danielle van Esva Design.Ik wilde graag mijn huisstijl en site aanpassen. Maar heb daar ook zelf best ideeën over en kan dat dan soms moeilijk uit handen geven. Maar nu kwam de nieuwsbrief van Esva Design in mijn inbox en dacht misschien moet ik dit gewoon door Danielle laten doen. Echt dit kan ik iedereen aanraden geen moment spijt want dit kun jezelf niet. Danielle heeft aan één woord genoeg en is super snel! Ze regelt alles voor je zelfs het drukwerk wordt netjes verzorgd. Ik zeg als je twijfelt DOEN!!

Alette

A-Letters

Bianca

MissBcreative

Een eigen winkeltje, een spannend project, waar begin je hoe ga ik het doen, ik vond via Insta de pagina van Daniëlle/Esvadesign, en zo kwam het logo tot stand, een fijne samenwerking, veel over en weer gemail, maar precies wat ik wilde, de start is gemaakt, met een mooi ontwerp, nu verder met de volgende stappen.
Dank je wel Daniëlle, voor de gezellige mailtjes en de mooie ideeën.
Irma

Meizoentje

Zoek niet verder, Daniëlle is een absoluut talent. Daniëlle reageert snel en duidelijk op berichten en vragen, houdt zich aan afspraken en weet wat jij in je hoofd hebt vorm te geven tot iets waarbij je voelt ‘dit past precies bij mij en mijn bedrijf’. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Esva Ontwerp. Op een prettige informele wijze tot een prachtig professioneel resultaat komen! Als ik ooit nog iets nodig heb kies ik zeker weer voor Esva Ontwerp! 

Jazzy

Pink Pinda

Ik werk graag samen met Daniëlle, zij maakt voor mij mijn logo’s, ik wissel graag van look en Daniëlle weet precies op “papier” te zetten wat er in mijn hoofd zit, zo fijn! Ook bestel ik bij Esvadesign veel van mijn relatiegeschenken, dit jaar stuurde ik kaartjes met een spiegeltje naar mijn klanten, om ze te bedanken voor een geweldige samenwerking.
Inmiddels werken wij ook samen voor klanten, zo ontzettend leuk!

Suzan

Suzan Biemans

Voor mijn nieuwe webwinkel wilde ik graag een mooi logo laten ontwerpen, met neutrale, aardse tinten. De kleuren waren het enige waarvan ik zelf heel zeker was, verder had ik geen idee. Op social media zag ik Esva Design geregeld voorbijkomen en ik vond de stijl die zij gebruikt(e) tot op de dag vandaag heel mooi en passend bij mij.Voor het logo heb ik Danielle helemaal vrij gelaten. Zij kwam met een aantal ideeën, waar ik bij een bepaald ontwerp meteen heel enthousiast was. Dan nog de juiste kleurkeuze, lettertypes, etc. en voila! Daar was het logo met bijbehorende visitekaartjes en flyers. De communicatie met Danielle verliep erg prettig en was laagdrempelig. Zij weet met haar passie mooie ideeën tot iets blijvends uit te werken.

Natasja

Cozy Caramel

Ik heb Esva Ontwerp leren kennen via facebook. Ze heeft al enkele opdrachten van mij mogen maken en met goeie resultaat. Ik ben erg enthousiast over haar werk. Ik heb haar gevraagd ook mijn lay out voor mijn wordpress site te verzorgen. Daar wacht ik nog met smart op. Maar het resultaat mag er nu al wezen.
Ik ben erg tevreden en zal Esva Ontwerp zeker aanraden bij anderen.
Trots, en dankbaar ben ik.
Darinca

Darinca Fotografie

Esva design verzorgt voor ons de B2B communicatie. Bouwen en onderhouden van de website, maandelijks ontwerpen en sturen van mailchimp naar onze klanten.
En de mooiste product en sfeerfoto’s. Wij zijn erg blij met de kwaliteiten van Daniëlle

HJ Stolk

StolkG4Mplants

Al enige tijd was ik op zoek naar een professioneel logo die je niet zo standaard overal voorbij ziet komen. Ik kende Danielle al omdat ik al eens bij haar had ingekocht en wist dus ook dat zij heel goed kan ontwerpen. Dus contact met haar opgenomen of zij voor mij een nieuwe huisstijl wilde maken. Ik kon aan haar mijn wensen doorgeven en dan zou zij er mee aan de slag gaan. Bij het 1e ontwerp was ik eigenlijk al gelijk tevreden!
Precies de kleuren die ik graag wilde en helemaal naar mijn wens. 
Ik ben dan ook nog steeds heel erg blij met mijn logo en huisstijl!
Jolanda

Handgemaakt by Jo

Toen ik net was gestart met mijn bedrijf ben ik opzoek gegaan naar iemand die voor mij een logo kon ontwerpen. Zo zag ik toevallig een eerder gemaakt logo van Daniëlle voorbijkomen en ik was verkocht! Ondertussen heeft Daniëlle zo ontzettend veel voor mij ontworpen en gedrukt. In e toekomst zal hier zeker nog veel meer bij komen!

Celine

Speenkoorden by Yara