SAMENWERKINGEN

Ik ben Suzan Biemans en ik werk graag samen met onderneemsters die met veel plezier en trots aan hun bedrijf werken en een frisse, vrolijke blik kunnen gebruiken aan de voorkant van hun bedrijf of ondersteuning kunnen gebruiken bij taken waar ze zelf geen tijd meer voor hebben, niet leuk vinden of niet zo goed in zijn. Ook kun je bij mij een traject parttime ondernemen volgen en ga ik graag aan de slag met een scan & advies met betrekking tot klantbeleving.
Samen met Daniëlle maak ik een website of webshop die precies bij jou past! De techniek laten we graag over aan Gea Simons, Daniëlle en ik kijken naar de look en feel, maar ook naar de klantvriendelijkheid van jouw website.

Suzan Biemans

Online ondersteuning voor jouw bedrijf.

Als ondernemer kun jij het beste jouw klanten kunt helpen door niet meer zoveel bezig te zijn met moeilijke, tijdrovende taken zoals SEO, je website onderhouden en aanpassen en het schrijven en versturen nieuwsbrieven. Ik zorg, samen met mijn team van Bureau GS, dat jouw bedrijf beter loopt, jij minder klussen zelf hoeft te doen en dus meer tijd overhoudt voor jouw klanten.
Ook zorg ik voor hosting van jouw website, onderhoud van jouw WordPress website en kan ik een nieuwe website of online leeromgeving voor je bouwen.

Gea Simons
Technisch Business Expert