WEBSITE BOOSTER

Ben je toe aan verandering van je website/webwinkel?

 

Weet je niet waar je moet beginnen?  Stel je het steeds uit je website aan te passen?

 

Wacht dan niet langer, ik help je graag.

Ik geef jouw website/webwinkel graag een BOOST zodat jij kan knallen op het internet.

 

Jou website een boost geven, wat houdt dat in?

Jouw website een BOOST geven houdt in dat ik jouw website ga bekijken en met ideeën zal komen hoe we jouw website laten shinen op het internet.
( uiteraard hoor ik ook graag jouw wensen )
In eerste instantie zal het alleen om de Homepage gaan, dit is immers het visitekaartje van jouw website. Uiteraard valt alles te bespreken en is er veel meer mogelijk om jouw website een BOOST te geven.

Jouw website BOOSTEN houdt niet in dat er een gehele nieuwe HUISSTIJL gecreëerd gaat worden.
Deze heb je al. ( heb je deze nog niet, of ben je toe aan een hele nieuwe huisstijl, neem dan een kijkje bij mijn Brandingpakketten op de website )

Je bent al in het bezit van een LOGO, kleuren die bij je huisstijl past, sfeerbeelden/foto’s, letterypes enz enz. Nou hoor ik je denken wat kan je dan allemaal voor mij betekenen? Heel simpel, in een paar uurtjes tijd BOOST ik jouw hele Homepage. Denk aan categorie buttons, een mooie slider, een banner/header voor boven aan je website, en zo is er veel meer mogelijk!

Zo kan ik goed overweg met ” Mijnwebwinkel, WordPress, Jouwweb en nog veel meer ” Voor een vast bedrag van €150,- ex btw geef ik jouw website een BOOST zodat jij kan knallen op het net!

 

Klanten die erg tevreden zijn!
Neem een kijkje op onderstaande websites!

Pinkpinda

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop